Прие се едно половинчато и несправедливо решение за пенсионерите. Това заяви

...
Прие се едно половинчато и несправедливо решение за пенсионерите. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова: Прие се едно половинчато и несправедливо решение за пенсионерите

Прие се едно половинчато и незаслужено решение за пенсионерите. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто стана ясно, че Народното събрание е решил дефинитивно - великденски добавки ще има за пенсионерите под линията на беднотия. Те ще бъдат под формата на еднократна помощ от 100 лв.. 
" Възрастните хора имат потребност от поддръжка по време на празниците. Те са незаслужено ощетени от грешки в пенсионната система. Трябва да се употребява всякаква опция, с цел да бъдат обезщетени ", сподели тя. 
Нинова означи, че ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС са гласували наполовина тяхното предложение. Припомняме, че от Българска социалистическа партия предложиха по 100 лв. за пенсионерите под линията на беднотия и по 50 лв. за останалите. 
По думите й това е неточност и се ощетяват близо 1.5 млн. български пенсионери. 
Нинова напомни, че когато са взели участие в ръководството с ПП-ДБ за първи път в най-голямата рецесия - началото на войната, се е взело решение да се дадат по 50 лв. за всички пенсионери. 
" Абсолютно неясно е държанието на Политическа партия ", сподели водачът на Българска социалистическа партия и посочи, че те ще продължат със своите политики за беднотия и битка с неравенствата. 
Във връзка с изказването на водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание, че те ще поддържат решението министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите, Нинова сподели: 
" Доказателство е, че държавното управление е на Бойко Борисов и им споделя, какво да вършат. Да се оправят. Ние сме безспорна опция на това, което се случи, като се стартира от смяната на Конституцията и се стигне до назначението на политически кабинет в, чиято обективност по значение на изборите се съмняваме ". 
Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че от Българска социалистическа партия се съмняват в достоверността на машините за изборите.  " Против сме да се отваря Изборния кодекс и да се трансформира. Няма време ", безапелационна е тя. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР